Om oss

"Alle trenger noen, og noen trenger deg" - Hva er frivilligsentralen? Frivilligsentralen er en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet - noen trenger hjelp og andre ønsker å hjelpe.

Frivilligsentralen er et sted hvor gleden over å bruke deg selv er den betalingen du får. Vi har oversikten over hvor du kan bruke dine frivillige krefter, enten hos oss eller i det mangfoldige lag og foreningslivet i Sandnes.

Det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan gjøres Frivillig. Vi har åpent tirsdag - torsdag 09.00 til 14.00. Det er viktig at du avtaler tid hvis du vil møte oss. . Daglig leder arbeider utadrettet og overfor mange eksterne aktører og er derfor ikke alltid å treffe på kontoret. Vi vil gjerne møte deg, men ta kontakt på 95 989573 så finner vi en tid som passer begge.

Frivilligsentralen ligger i Eidsvollsgata 48. Eier er Sandnes kommune.

Vårt hovedmål er å legge til rette for at frivillige og brukere i større grad kan hjelpe / få hjelp av hverandre, og på den måten bidra til en mer positiv, meningsfylt og lettere hverdag for flere.

Ta kontakt dersom du ønsker å være frivillig, dag eller nattravn i sentrum, eller bare stikke innom for en prat!

Vi ønsker å komme i kontakt med både enkeltpersoner, foreninger, lag og grupper som ønsker å bidra, eller trenger hjelp og støtte, i det frivillige arbeidet i Sandnes.

Slik kommer du i kontakt med oss:

Tlf.:  95 98 95 73 eller frivilligsentralen@sandnes.kommune.no

 

2021 © Frivilligsentralen i Sandnes