Gratulerer til to ekte ildsjeler!

På det utsatte julebordet til Sentrumsravnene fikk Tom Høgstø og Walther Hakkebo velfortjent heder og oppmerksomhet for deres utrettelige innsats for byens ve og vel.

Tom Høgstø fikk den store leirgauken fra Pottemaker Simonsen som symbol på at han ble "Årets frivillige 2023" Begrunnelsen for tildelingen er blant annet Høgstø sin flotte innsats på gatene i Sandnes i 13 år. Han er et kjent fjes i den gule jakken for de som ferdes ut i helgene med sin hyppige tilstedeværelse. Ett utstrakt  ja - menneske som stiller opp når det er behov - langt utover turnus. Med sitt gode humør er han en et sosialt lim i natteravn - gruppa.

Walther Hakkebo ble også feiret med gavekort og blomster for sine smått utrolige 32 år som Natteravn. Veteran - ravnen har faktisk deltatt som Natteravn så lenge vi har hatt gulkledde i gatene. Opp gjennom årene har han sett en by i rivende sosial utvikling, og flere generasjoner komme og gå i bybildet.

Hurra for begge to! Dere er fantastiske eksempler på hvor viktig et frivillig engasjement kan være. Vi er stolte av dere!

2024 © Sandnes Frivilligsentral