Kan du bidra? Trenger du hjelp?

Her kan du varsle Frivilligsentralen om du kan bidra som frivillig eller trenger hjelp i de mest aktuelle oppdragene. Når du har sendt inn info, tar vi kontakt så snart vi kan. Det er for tiden et stort behov for hjelp i forbindelse med flyktningene som kommer fra Ukraina.

Nyheter

Velkommen til oss

Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet.

Aktiviteter

Her finner du litt informasjon om det vi driver med på sentralen. Klikk for mer info.

Som frivillig aktivitetsvenn blir du koblet med en person med demens som har samme interesser som deg. Dere gjør ting dere liker. Dere kan gå tur, spille spill, gå i teater eller på kino, fiske, male, eller bare møtes for en kopp kaffe og en prat. Målet er at tiden dere er sammen skal være til glede for begge.

Les mer

En selvhjelpsgruppe består av mennesker som har erkjent at de har et felles problem - på tross av atsymptomer og opplevelser varierer fra person til person.

Les mer

Gi en dag - bra for både omdømme, bedrift og lokalsamfunn! -Hvorfor gi bedriftens ansatte mulighet til frivillig innsats?

Les mer

Vil du og babyen din skape livsglede i nærmiljøet? Generasjonsmøter skaper livsglede for små og store! Besøksbabyer gir smil, og lager liv og røre. Vi inviterer derfor babyer og dere mødre/fedre til en hyggestund på et bo- og omsorgssenter i Sandnes.

Les mer

Å være besøksvenn er kjekt for begge parter! Du bestemmer hvor ofte og når.

Les mer

Vil du hjelpe nye flyktninger med å bli kjent og finne frem i Sandnes? Flere flyktninger er på vei til byen og vi ønsker å få en oversikt over hjelpere. Det dreier seg stort sett om praktiske oppgaver som å finne frem til ulike offentlige instanser, rådhuset, Nav, barnehager, skole, fritids og kulturaktiviteter osv. Trenger du hjelp til noe av dette kan du også melde inn dine behov her.

Les mer

En sosial gruppeaktivitet og rusletur. Du bidrar til økt livskvalitet hos eldre som har vanskelig for å komme seg ut.

Les mer

Treningssentre og de fleste treningstilbudene holder fremdeles stengt, men på nettet finner du mange gode tilbud. Sjekk denne oversikten som oppdateres etterhvert:.

Les mer

Flere har behov for praktisk hjelp i hverdagen. Bli med å utgjøre en forskjell for et medmenneske, og bidra til større livskvalitet!

Les mer

Manglende energi kan gjøre hverdagen vanskelig for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Hva om vi kom hjem til deg for å hjelpe med praktiske gjøremål?

Les mer

Vi ønsker å starte en turgruppe for Ukrainere osv. Lokale turer med fokus på språktrening. Ta kontakt hvis du vil bli med!: bjerte.bjornsen@sandnes.kommune.no - 95989573.

Les mer

Nå kan du få hjelp i forskjellige fag.

Les mer

Foreningsportalen

Foreningsportalen er Sandnes kommunes nettjeneste for å legge inn informasjon om og synliggjøre lag/foreninger i kommunen. Vi oppfordrer alle frivillige lag og foreninger i Sandnes kommune til å registrere seg . Vi oppfordrer laget/foreningen til også å registrere lagets/foreningens aktiviteter i portalen

Hva skjer

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 28.03 13:00 Snakke Norsk gruppe Frivilligsentralen
Tor 28.03 16:00 Urdu lek og lær
Fre 29.03 12:00 Håndshjelp Ukrainere Fru Anfindsen
Fre 29.03 14:00 Dari - gruppa
Lør 30.03 09:00 Ukrainsk Forening Fru Anfindsen, Fru Thorsen og Fru Westly

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt og finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

Om oss

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.
2024 © Sandnes Frivilligsentral